IPC Nekrasov activities

Продюсерський центр «Nekrasov» на Kyiv Music Days 2019

Щоб бути в тренді та вдосконалюватися, створювати яскраве та незабутнє, приголомшливе та грандіозне, кожен захід робити краще попереднього — треба бути в курсі усіх новинок та ситуацій на ринку, що та як створюють колеги, все це аналізувати та приступати до роботи.

Власник продюсерського центру «Nekrasov» Олексій Некрасов не зациклюється на своїх роботах, тому він саме тут — на Kyiv Music Days 2019, який проходить з 12 по 14 квітня на НСК «Олімпійському» в Києві.

Kyiv Music Days — міжнародний форум концертної та культурної індустрії, який проходить вдруге. Захід створено з метою зібрати професіоналів і новачків шоу-бізнесу для обміну досвідом та корисною інформацією; обговорення нагальних та актуальних питань концертної та культурної індустрії; прочитання освітніх лекцій та показу майстер-класів; створення панельної дискусії та «круглих столів» за участю українських спікерів і запрошених європейських експертів. Засновники ідеї та організатори заходу повідомили, що головна мета Kyiv Music Days — це розвиток музичної індустрії в Україні; розширення її можливостей і збільшення інструментарію; залучення нових технологій та їх адаптація на українському ринку, знайомство широкої аудиторії з молодими музичними групами та виконавцями.

Власник продюсерського центру «Nekrasov» Олексій Некрасов надає приклад колегам по цеху, вдосконалюється та ділиться інформацією з іншими. Адже ми — частина культурної індустрії України, яку треба розвивати та показувати всьому світу, що в нашій країні рок-н-рол живий та й музика в цілому, а шоу-бізнес розвивається та йде в ногу з часом.