IPC Nekrasov activities

«В десяточку!» - 10 запитань  відомій людині від IPC Nekrasov.Зорій Файн.

«В десяточку!» - 10 запитань  відомій людині від IPC Nekrasov.Зорій Файн.

Міжнародний продюсерський центр «Некрасов» презентує Вашій увазі  новий проєкт  - серію розмов з цікавими та харизматичними людьми, трендсетерами та експертами різних галузей, які вони представлять,  під загальною назвою: «В десяточку!» - 10 запитань відомій людині від IPC Nekrasov».

Основна ідея проєкту – показати відому людину у новому ракурсі, надати можливість простого спілкування і самовираження, відійти від жорстких канонів інтерв’ю в напрямку формування душевного діалогу.
Перелік питань нижче.

1.    Декілька речень про себе  -  для наших читачів та клієнтів.

Файн Зорій Юхимович.Заслужений діяч мистецтв України, засновник PhotoFineStudio.com та особистого бренду #ZoriyFine. Нині живу у Варшаві та працюю над створенням інтерв’ю та освітніх фільмов.

2.    Як Ви оцінюєте для себе особисто минулий 2020 рік?

Цей рік був особисто для мене найспокійніший і найплідніший за останні часи. Раптово люди відсунули свої меркантильні цінності, і на перше місце вийшло неминуще - а саме про необхідність підняти голову «від землі» і поглянути в небо я завжди говорив у своїй творчості. Диво полягає у тому, що це сталося повсюдно і торкнулося кожного. 

3.    Які зміни внесли до Вашого звичайного ритму життя епідемія СOVID-19?

Я і раніше не відчував себе самотнім у компанії з цікавою людиною - самим собою (сміється). Мені завжди є чим зайнятися, коли я вільний від роботи. Тому, що моя творчість дуже різноманітна: це і піанізм, і фотографія, і відеографія, і звукорежисура. Навіть вивільнив час, щоб начитувати казки для своєї четвертої дитини - п'ятирічної Ані.

4.    Чи вважаєте Ви, що  успішною можна вважати тільки  таку  людину, яка   є  успішною не тільки в професійному,   але й у приватному житті?


Людина - істота комплексна і соціальна. Якщо у чомусь одному вона збиткова, то страждають інші грані дотику з зовнішнім світом. Не може бути повноцінною професійна активність, якщо в особистому відсутня гармонія.

5.    Які будуть Ваші поради щодо збереження психологічної рівноваги як на роботі, так і в домашніх умовах.

Моя порада дуже проста, використовую її досить продуктивно: саме так тремтливо, як я ставлюся до себе, своїх почуттів, своїх переживань, - намагаюся перейнятися внутрішнім світом оточуючих мене людей, не прагнучі «переробляти» їх під себе.

6.    Які асоціації викликає у Вас  термін «день народження»?

Свій день народження зазвичай я не святкую і не відповідаю в цей день на телефонні дзвінки. Але треба відмітити, що з кожним роком це стає важче: є соціальні мережі, і тисячі поздоровлень все одно мене знаходять різними шляхами.

7.    Чи вважаєте, що  таке свято,  як день народження, потрібно організовувати особисто або за допомогою сторонніх осіб і організацій?

Поки є можливість залишитися непоміченим, допомога сторонніх в цей день мені не потрібна.

8.    Як Ви  святкували (будете святкувати) день народження в 2021 році?

Цього року мій день народження ще попереду. Але в єврейській традиції не прийнято говорити про подію, яка може не відбутися через обставини, які від тебе не залежать. Тим більше, в ковідний рік, дожити до якоїсь віхи у житті рівносильно подвигу (сміється).

9.    Які враження Ви отримуєте, коли перебуваєте на бездоганно організованому святі?

Звичайно, мені це подобається. Я - за професіоналізм в кожній сфері.

10.     Ваш «фірмовий» рецепт від «вигорання» в бізнесі.

Бізнес йде слідом натхнення і інтересу до життя. Стан захопленості в житті підказує і в бізнесі нові і несподівані варіанти розв'язання, особливо в складних ситуаціях. Допитливий розум, бажання кожен день дізнатися щось нове - двигун будь-якого прогресу.

10 бліц – питань і …10 розлогих відповідей, або …10 лаконічних експрес- відповідей.
Все залежить від  гостя, з яким кожного місяця буде спілкуватися засновник   Міжнародного продюсерського центру «Некрасов» Олексій Некрасов.
Як пройде спілкування двох харизматичних особистостей? Чекаємо наступних випусків проєкту на інтернет порталі www.nekrasoff.com.

Слідкуйте за анонсами!
 

A photo