IPC Nekrasov activities

«В десяточку!» - 10 запитань  відомій людині від IPC Nekrasov.І.Юрковський.

«В десяточку!» - 10 запитань  відомій людині від IPC Nekrasov.І.Юрковський.

 

Міжнародний продюсерський центр «Некрасов» презентує Вашій увазі  серію розмов з цікавими та харизматичними людьми, трендсеттерами та експертами галузей, які вони представлять,  під загальною назвою: «В десяточку!» - 10 запитань відомій людині від IPC Nekrasov».

Наш новий гість: Ігор Григорович Юрковський  - творча людина, Заслужений артист України, шоумен, автор і виконавець сучасних українських пісень і  просто …  справжній патріот України.

Доброго дня, Ігоре Григоровичу! Раді Вас вітати!

1.Декілька речень про себе  -  для наших читачів та клієнтів.

Усе своє  свідоме життя маю два захоплення: автомобілі оригінальної конструкції і українська пісенна творчість. 

У творчості також постійно шукаю певної неординарної гармонії, завжди намагаюся створювати щось нестандартне… 

Один мій товариш (продюсер) колись зауважив, що якби я дійсно «полював» виключно за чистою  популярністю, то, напевно,  писав би  виключно прості пісні з текстами, які б одразу «заходили»  усім і на цьому заробляв би великі кошти.  

Але у моєму розумінні буття, не завжди все вимірюється у грошовому еквіваленті. У момент, коли я пишу пісню, яка мені шалено подобається, я отримую більше насолоди і задоволення чим від захмарного гонорару… 

2. Яка Ви оцінюєте для себе особисто минулий 2020 рік?

Як і для переважної більшості артистів рік  2020 р.  для мене був не досить продуктивним у концертній діяльності. Це  все дало мені змогу написати досить багато нових пісень, деякі з них, ще й зараз знаходяться на стадії доопрацювання…    

3. Які зміни внесла до Вашого звичайного ритму життя епідемія СOVID19?

Зростання  у творчості. Це перше, що спадає на думку. Про усе інше немає бажання говорити, адже нова реальність вже міцно увійшла  в наші життя. 

4. Чи вважаєте Ви, що  успішною може бути тільки така людина, яка є успішною не тільки у  професійному, але й у соціальному житті?

Зазвичай це  не завжди так. Але іноді і справді трапляється так,  що успішність «веде» поряд із собою і соціальний успіх також. 

Професія для мене, це насамперед те, чим я хочу займатися. Я став музикантом саме тому, що хотів писати пісні, а ще більше завжди хотілося за покликом душі та серця і  своїм власним виконанням їх доносити людям.

5. Які будуть Ваші поради щодо збереження психологічної рівноваги як на роботі, так і в приватному житті?

Все до  чого б ти не торкався, потрібно завжди робити зважено, обдумано і головне спокійно, без зайвого напруження і саме тоді все складеться набагато краще.  

6. Які асоціації викликає у Вас  словосполучення «День народження»?

 День народження це звісно свято! Але можливо цей день десь є зовсім трохи і сумний, саме тому, що ти стаєш старшим ще на один рік, або просто,  іншими словами, розумніший). Тут усе залежить від світосприйняття кожної людини особисто))). Є таке у моїх планах, організувати великий гарний концерт на свій день народження з фуршетом для близьких друзів. 

Стосовно цього спілкувався нещодавно з Олексієм Некрасовим (організовував мої концерти в 2011р. та у 2017 р. Олексій – людина слова. Ми товаришуємо вже багато років), тому що  він якнайкраще розуміється у цій усій нелегкій справі, що стосується безпосередньо організаційних моментів самого свята.

7. Чи вважаєте, що  таке свято,  як день народження, потрібно організовувати особисто або за допомогою сторонніх осіб і організацій?

На мою думку, людина яка пише пісні та займається у переважній більшості суто творчістю, однозначно не має «тягнути  на собі» ще й до того усього весь вантаж організаційних питань. Для цього безумовно існують агенції, які все виконують бездоганно на якісному та професійному рівні. 

8. Як Ви  святкували (або плануєте святкувати) день народження в 2021 році?

Ще планую святкувати і уявляю собі саме святкування приблизно так. Мій концерт. Відкрите повітря, велика сцена, потужний звук та світло! Перша частина мого концерту має серйозно здивувати слухача, такого слухач ще точно не чув у моєму виконанні (мінімальний склад інструментів – піаніно, контрабас і перкусія).

9. Які враження Ви отримуєте, коли перебуваєте на бездоганно організованому святі?

Враження  цілісності події… 

10. Ваш фірмовий рецепт від «вигорання» в бізнесі.

Універсального рецепту, як такого,  у мене не існує. Якби ж то я його знав, напевно писав би тільки одні «хіти» і був би напевно мультиміліонером))). Головне  - це не впадати у паніку, працювати і йти далі та дал,і до своєї мети.