Діяльність IPC Nekrasov

Ювілейний гала-концерт Ігоря Юрковського: нові хіти, кращі пісні, зіркові друзі!

30 квітня Ігор Юрковський збирає шанувальників на ювілейному гала-концерті у Вінницькому театрі Садовського. Вас чекає програма з кращих пісень і нових хітів від популярного сучасного українського співака і композитора.

Початком творчості Ігоря Юрковського стала участь у фестивалі «Червона рута - 1989». Відтоді вийшло вже п'ять альбомів співака. Ігор Юрковський виконує пісні переважно українською мовою, хоча має в репертуарі й польські пісні. Всього за майже 25 творчих років артист написав і виконав близько сотні пісень. Ці твори давно завоювали серця слухачів, а деякі з них стали настільки популярними, що їх вважають народними.

- За чверть століття творчої діяльності, а це мені здається це дуже серйозна дата, написано багато пісень, - каже сам Ігор Юрковський. - Для цього слід зробити своєрідний підсумок. Хочеться показати свої нові пісні людям. Адже артист, не може писати, як то кажуть, просто в стіл, це було б не правильним.

Ігор Юрковський є лауреатом численних всеукраїнських конкурсів і хіт-парадів, не раз визнавався кращим композитором країни. А його авторські пісні «Вернись, соловей», «Для мене», «Летять лелеки», «За кордон», «Виноградна лоза» неодноразово визнані кращими піснями на всеукраїнських фестивалях.

Ювілейний живий виступ виконавця у Вінниці покликаний зібрати в одному залі не тільки численних шанувальників творчості співака, але і взагалі поціновувачів сучасної української естради, культурних традицій і пісенної майстерності.

І це ще не все! Справжнім подарунком для всіх, хто відвідає концерт Ігоря Юрковського стане зустріч з його творчими друзями. А серед них - Заслужені артисти України Любов і Віктор Анісімов, переможець "Крим Мюзік Фест-2012" Олександр Онофрійчук, Катерина Шимків, Ігор Андрусейко, Олександра Мельник, Дар'я Журбенко, Діана Подолянчук і Анна Вараниця. В той день вони вийдуть на сцену, щоб привітати колегу і присвятити йому свої пісні.

- Я щасливий, що маю багато друзів і колег, які погодилися приїхати, підтримати і допомогти з проведенням цього концерту, - каже Ігор Юрковський.

Ювілейний гала-концерт популярного українського співака і композитора Ігоря Юрковського і групи «Фанфари Купали» відбудеться за підтримки Вінницької міської ради в театрі Садовського (Театральна, 13), 30 квітня, о 18.00.

Квитки вже у продажу: https://www.concert.ua/ua/booking/igor-yurkovskii

або в касі театру Садовського (70-200 грн.)

Безкоштовна доставка квитків по Вінниці : (0432) 69-22-22, (097) 0522222.

Організатор концерту - продюсерський центр «Nekrasov».

Офіційний партнер - ТЦ «Sky Park».

Пригощає - ресторан «Гостинний пан».

Офіційний сайт Ігоря Юрковського - www.yurkovskyi.com.ua

До зустрічі на концерті!

#PC_Nekrasov
#YURKOVSKYI

Вбудована мініатюра
Анонс: ювілейний гала-концерт співака та композитора Ігоря Юрковського
Вбудована мініатюра
Ігор Юрковський на телеканалі "ВІТА" у програмі "Світанок"
Фото