Діяльність IPC Nekrasov

IPC Nekrasov – офіційний партнер мистецького конкурсу «ШТУРМ-2021»

IPC Nekrasov – офіційний партнер мистецького конкурсу «ШТУРМ-2021»
Протягом багатьох років Міжнародний продюсерський центр «Некрасов» (IPC Nekrasov) приділяє увагу не тільки якісному обслуговуванню клієнтів у відповідності до найвищих стандартів, але і розвиває свою діяльність як компанія з високим рівнем соціальної відповідальності. В цьому році компанія IPC Nekrasov отримала пропозицію стати Офіційним Партнером мистецького конкурсу «ШТУРМ-2021» (з міжнародною участю) і координатором по відбору конкурсантів на вищезгадану подію у Вінницькій, Житомирській і Хмельницькій областях.
Олексій Некрасов, засновник міжнародного продюсерського центру «Некрасов» зокрема відзначив, що участь в заходах такого рівня в статусі партнера це перш за все велика відповідальність, а участь у відборі конкурсантів - це надзвичайно приємна місія, адже таким чином можна підтримувати юні таланти із регіонів нашої країни.
Коротку інформаційну довідку щодо мистецького конкурсу наведено нижче.
Локація: м. Канів, Черкаська область.
Попередня дата проведення заходу: 24-25 квітня 2021 року буде, на жаль, перенесена на 23-24 жовтня 2021 року.
УВАГА! Рішення щодо перенесення дати проведення мистецького конкурсу «ШТУРМ-2021» (з міжнародною участю) з 24-25 квітня на кінець жовтня 2021 року (заплановано проведення 23-24 жовтня 2021 року у місті Каневі) було прийняте дирекцією та організаторами Конкурсу в зв’язку з поширенням пандемії COVID-19. Детальну інформацію щодо дати проведення буде повідомлено додатково після ретельного аналізу розвитку пандемії COVID-19 в Україні та світі.
Назва події: Мистецький конкурс «ШТУРМ-2021» (з міжнародною участю).
Проводиться сьомий раз - з 2015 року.
Основна група учасників: талановита молодь, яка презентуватиме різні жанри мистецтва віком від 5 до 26 років.
Країни-учасники: Україна, Китай, Грузія, Білорусь, Вірменія, Болгарія, Литва (перелік країн залежить від ситуації з пандемією COVID-19).
Склад журі фестивалю:
Голова журі-Олексій Бєглєцов, піаніст, викладач, співак, вокальний тренер i саунд-продюсер. Провідний концертмейстер Національної Музичної Академії України ім. П.І.Чайковського. Художній керівник вокальної студії «Центр Творчості ПЕЧЕРСЬК», (м.Київ)
 продюсер «SILVERSPOTLIGNT», (Кіпр).
Юрій Godo – Кращий голос Іспанії (2004-2005 року), володар премії «Billbord», номінант премії «Grammy». Учень і музичний партнер Montserat Cabalie та Plasido Domingo, (Іспанія-Україна).
Володимир Татарінов–хореограф, головний балетмейстер Черкаського Державного Академічного Театру ім. Т.Г.Шевченка, Заслужений артист України, (м.Черкаси).
Оксана Дружинська–викладач вокалу вищої категорії. Художній керівник народного художнього колективу Вокальна студія «Елегія», (м.Київ).
Валерій Шевчук-режисер, старший викладач, завідувач відділом «Сценічне мистецтво» Канівського фахового коледжу культури і мистецтв, (м.Канів).
Ліна Бородій-чемпіонка України з спортивно-бальних танців за версією WDC AL з Європейської програми. Лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів та фестивалів. Тренер Клубу спортивно – бального танцю «Парфенон-Денс», (м.Київ).
Олександр Павленко-лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів та фестивалів.Провідний баяніст. Викладач – методист Канівського коледжу культури та мистецтв. Художній керівник ансамблю «БАЯН-БЕНД», (м.Канів).
Наталія Науменко-хореограф, викладач , (Польша).
Ольга Павленко-лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів та фестивалів. Викладач вищої категорії Канівського коледжу культури та мистецтв. Художній керівник ансамблю «ПАРАФРАЗ», (м.Канів).
Наталія Шилова-викладач вокалу вищої категорії ,методист, режисер, художній керівник Народного художнього колективу Вокальна студія «Елегія», (м.Київ).
Мистецький конкурс «ШТУРМ-2021» (з міжнародною участю) відбуватиметься у 2021 році за номінаціями та жанрами. Спочатку відбувається виступ конкурсантів, після чого вони отримують консультації та поради від членів журі, а після міні-концерту зірок українського шоу-бізнесу та запрошених колективів відбувається нагородження. Така процедура передбачена двічі протягом конкурсного дня.
Конкурсанти-переможці отримають фірмовий кубок та диплом міжнародного зразка за 1, 2, 3 місце і 1 ГРАН-ПРІ в жанрі. Дипломи за участь та подяки керівникам отримають безпосередньо після виступу.
Етапи підготовки конкурсу «ШТУРМ-2021» і його проходження будуть активно висвітлюватися в засобах масової інформації, телебаченням України і світу, в соціальних мережах і т.п.
Детальна інформація: на офіційних сторінках події:
• facebook SHTURMOFFICAL
• instagram SHTURMFEST2021
Заявки за планом приймалися до 20 квітня 2021 року, на електронну пошту: shturm.fest@ukr.net., проте станом на сьогоднішній день прийом заявок призупинено. Прийом заявок буде розпочато восени 2021 року, слідкуйте за нашими повідомленнями на сайтах і соціальних мережах!
Сподіваємось, що перенесення дати проведення мистецького конкурсу «ШТУРМ-2021» тільки пожвавить інтерес щодо участі в ньому більшої кількості конкурсантів та забезпечить необхідний час для підготовки усім нашим юним талантам-конкурсантам.
До зустрічі в осінньому Каневі – перлині Черкаського краю!