Діяльність IPC Nekrasov

Музична подія цієї осені із післясмаком спортивного азарту

Початок цієї осені виявився дуже яскравим та щедрим на музичні події національного масштабу, 7 вересня 2019 року відбувся Музичний Фестиваль Ready.Steady.Favorit. Саме так компанія Favorit Sport відзначала своє 20-річчя на НСК «Олімпійський», м.Київ.

Багатогодинне шоу на головній спортивній арені країни, мегазірки українського шоу-бізнесу, які вітали із ювілеєм компанія Favorit Sport своїми творчими доробками та понад 50 тисяч глядачів, що азартно реагували на виступи та раділи гарній ювілейній даті компанії - лідера на ринку!

На тематично оформленій сцені своєю енергетикою із глядачами ділилися: Вєрка Сердючка, Олег Винник, Dzidzio, Оля Полякова, TAYANNA, Maruv, Mozgi і Max Barskih, а також група DILEMMA!Кожен із виконавців-суперзірок ретельно підготував «ювілейну» добірку своїх хітів, які вивели на максимальний рівень настрій і позитивний емоційний стан глядачів, що захоплено поринули в океан звуку та світла!

Це була дійсно неймовірна музична подія, а мега-енергетика сучасної якісної музики передавалася усім присутнім без винятку!

Із великим задоволенням команда МПЦ Некрасов побувала на Музичному Фестивалі Ready.Steady.Favorit, поспілкувалася із колегами по цеху, провела обмін думками щодо ефективних методів організацій музичних подій і звісно знайшла час, щоб насолодитися творчістю хедлайнерів українського шоу-бізнесу!

Тим більше, що найякісніший склад поп-виконавців та ідеальна організація національної музичної події були від агенції MOZGI Event.

Олександр Порядченко та Кontramarka.ua гарантовано забезпечили можливість кожному бажаючому в нашій країні та за її межами долучитися до такої масштабної музичної події і бути присутнім на Музичному Фестивалі Ready.Steady.Favorit у якості глядача!

Враховуючи такий по-спортивному активний початок осіннього сезону, колектив МПЦ Некрасов на чолі із Олексієм Некрасовим продовжують марафон якісної реалізації своїх проектів та готові організувати саме для Вас свято або подію, яка залишить для Вас і Ваших друзів тільки приємні спогади!