Діяльність IPC Nekrasov

Міжнародний продюсерський центр «Некрасов» реалізує експансію на закордонних ринках *

Міжнародний продюсерський центр «Некрасов» реалізує експансію на закордонних ринках
З великою приємністю інформуємо наших клієнтів і читачів про відкриття з 1 квітня 2021 року закордонних офісів Міжнародного продюсерського центру «Некрасов» (IPC Nekrasov) у містах Анталья та Ізмір у Туреччині.
Станом на сьогоднішній день, як повідомив засновник Міжнародного продюсерського центру «Некрасов» (IPC Nekrasov) Олексій Некрасов, Туреччина є ринком з високим потенціалом, навіть не зважаючи на світову пандемію. Розвиток креативних індустрій Туреччини і велика кількість людей, які відпочивають на престижних курортах створюють привабливі умови для діяльності IPC Nekrasov як провідного оператора на event-ринку.
У квітні 2021 року заплановано підписування Меморандуму про стратегічну співпрацю між Міжнародним продюсерським центром «Некрасов» і провідними готельними мережами Туреччини. У відповідності до Меморандуму IPC Nekrasov буде титульним оператором по організації дозвілля гостей зазначених вище готельних мереж.
Саме з метою забезпечення найвищих стандартів організації подій і обслуговування клієнтів було прийнято рішення про відкриття у містах Анталья та Ізмір закордонних офісів Міжнародного продюсерського центру «Некрасов». Бути ближче до клієнтів, пропонувати для них найкращі варіанти проведення дозвілля, особливо в форматі MICE-заходів, що є найбільш перспективним і динамічним сегментом В2В-послуг.
Олексій Некрасов надав також коментар щодо оперативних аспектів управління щойно відкритими закордонними представництвами: «Глобалізація бізнес-процесів і впровадження ефективних стандартів ведення бізнесу дозволяють мінімізувати особисту присутність на час оперативної діяльності закордонних офісів і за допомогою сучасних засобів комунікації виконувати моніторинг реалізації стратегії IPC Nekrasov на постійній основі».
Отже, навесні 2021 року Міжнародний продюсерський центр «Некрасов» відкриває нову сторінку своєї діяльності, підтверджуючи тим самим реалізацію принципів сталого розвитку компанії.

* Шановні відвідувачі розділу "Новини EVENT-ринку", доводимо до Вашого відома, що даний матеріал було підготовлено 01 квітня 2021 року і в матеріалі відображено жартівливе бачення розвитку нашої компанії на закородонних ринках станом на період підготовки статті. Але не будемо забувати про народне прислів'я: "В кожному жарті є тільки частина жарту":).
Дякуємо за Вашу зацікавленність нашим інтернет-порталом!