Діяльність IPC Nekrasov

Команда МПЦ «Некрасов» - на Національному проекті «Українська пісня/Ukrainian Song Project»

Святкова та радісна атмосфера на заповненому вдячними глядачами (понад 20 тисяч чоловік) стадіоні «Арена Львів», яку неможливо передати, енергія молодості і патріотизму, неймовірно масштабний івент українського шоу-бізнесу - все це Національний проект «Українська пісня/Ukrainian Song Project», який відбувся 17 серпня 2019 року четвертий рік поспіль у гостинному місті Лева.

10 молодих та талановитих артистів розділили в цей теплий літній вечір сцену на стадіоні «Арена Львів» з грандами шоу-бізнесу: Тіною Кароль, гуртами "Без обмежень", DILEMMA, ENEJ (Польща); Melovin, Арсеном Мірзояном, Alyosha, TARABAROVA, Jerry Heil та іншими.

Вибір найкращого із фіналістів Ukrainian Song Project 2019 (ХАС, Grohotsky, Юра Самовілов. Гуртом, KHAYAT, Артем Кай, Arturro Mass, On I Ona, TVORCHI, гурт [O] і Шосте чуття) авторитетне та професійне журі, склад якого гарантував об’єктивність оцінок та глибокий аналіз усіх критеріїв творчості молодих талановитих українських виконавців.

Журі «Українська пісня»: Руслан Квінта – музичний продюсер, співак, музичний продюсер національного відбору пісенного конкурсу «Євробачення-2018»; Геннадій Вітер – музичний продюсер телеканалу «Україна» і продюсер «Музична Платформа України»; Роман Муха – продюсер музичного телеканалу М2; Олександр Порядченко – виконавчий директор Національного проекту «Українська пісня/Ukrainian Song Project», засновник Kontramarka.ua і лейблу «Контрамарка»;Ігор Панасов – головний редактор онлайн-журналу Karabas Live, екс-редактор журналів Esquire і Viva; Тарас Курчик – засновник, організатор та генеральний продюсер Національного проекту «Українська пісня/Ukrainian Song Project»; Євген Фешак – продюсер радіостанції Люкс ФМ; Михайло Ясинський – продюсер, owner/СЕО Secret Service Entertainment Agency.

Роман Муха, наприклад, поділився інформацією, що саме цього року на «Українській пісні» були впроваджені певні новації: для вибраного найкращого виконавця Національний проект на протязі року буде забезпечувати різнопланову підтримку, а саме: запис пісні, організацію сольних концертів, підтримка в Україні і за кордоном та інше.

Ось настала хвилююча мить: оголошення переможця, це - Ігор Грохоцький (Grohotsky), який отримує відзнаку від членів журі.

На думку практично усього колективу МПЦ Некрасов перемога Grohotsky цілком заслужена, тому що Ігор Грохоцький демонструє усі кращі якості сучасного українського виконавця: талант і харизму, уміння концентруватися на головному і, що дуже важливо, бажання розвиватися і йти вперед! Було дуже приємно привітати в числі перших Ігоря Грохоцького з перемогою!

Після оголошення перемоги Grohotsky дивовижний вечір свята української пісні продовжували виступи хедлайнерів українського шоу-бізнесу.

Надзвичайно актуально прозвучали слова пісні Тіни Кароль: «Україна – це ми!» над освітленими ліхтариками глядачів трибунами «Арена Львів». Виступ Тіни Кароль був як завжди феєричним та підкорював теплом і талантом.

Справжню рокову енергетику щедро дарував глядачам  гурт  "Без обмежень", а DILEMMA запалювала на трибунах стадіону все нові і нові позитивні емоції.

Як не дивно, але після закінчення конкурсу «Українська пісня» відчуття, що свято триває залишилось у більшості присутніх. Може із-за того, що шановне журі конкурсу уже  готує нові серйозні перспективи розвитку Національного проекту «Українська пісня/Ukrainian Song Project». Як розповів Олександр Порядченко – виконавчий директор Національного проекту «Українська пісня/Ukrainian Song Project», засновник Kontramarka.ua і лейблу «Контрамарка», уже з наступного року запланований вихід проекту на міжнародний рівень, так відбір конкурсантів буде проводитися у  США, Канаді та Італії. Побажаємо Олександру Порядченко, його колегам і однодумцям успіхів та удачі під час реалізації планів!

Приємним сюрпризом від організаторів Національного проекту «Українська пісня/Ukrainian Song Project» буде трансляція відеозапису концерту на телеканалі «Україна», що дасть змогу мільйонам поціновувачам української пісні в Україні і за кордоном насолодитися неповторною атмосферою проекту. А для глядачів та учасників (серед яких були і кращі представники команди МПЦ Некрасов) - чудова можливість ще раз відчути себе у самому центрі одного із найкращих івентів українського шоу-бізнесу - напевно, найпатріотичнішого музичного проекту країни - Ukranian Sоng Project 2019 «Українська пісня»!