Діяльність IPC Nekrasov

Хіт Конвеєр від телеканалу М2, 25 серпня 2019 року, Співоче поле, м. Київ. Як це відбувалося?

Чотири роки поспіль без зупинок і перерв працює Хіт Конвеєр сучасної української пісні, організований телеканалом української музики М2 на чолі із продюсером Романом Мухою.

Напружена та ефективна робота по "виробництву ХІТІВ" дійсно нагадує справжній конвеєр, на якому складають, наприклад, найточніші в світі швейцарські годинники! Вимоги до виконавців найжорсткіші, а конкуренція - найгостріша. Це і не дивно, тому що на протязі року із 360 проектів, виконавців та гуртів відбирають на Хіт Конвеєр тільки … 12!

А на Хіт Конвеєрі із 12 обраних нагороду у вигляді статуетки та спеціального призу (промоушн творчості переможця із бюджетом у мільйон) отримує тільки один єдиний виконавець. Треба мати мегазапаси креативності, драйву і просто працелюбності та витримки, щоб потрапити до обраних Хіт Конвеєром українських співаків і гуртів. Тому обраний із дванадцяти претендентів переможець Хіт Конвеєру автоматично примножує свою популярність, отримує новий статус в українському і європейському шоу-бізнесі та інтегрується до світу сучасного просування музичної творчості у відповідності до світових стандартів.

Цього року переможцем Хіт Конвеєру одноголосно обрано проект ILCHY (Вікторія Ільчишена). Вікторія підкорила усіх надвисоким рівнем творчості, таланту і просто позитивного світогляду! Олексій Некрасов - засновник та керівник МПЦ «Nekrasov» був у числі перших, хто привітав на Співочому полі у Києві проект ILCHY (Вікторія Ільчишена) із здобутою перемогою.

Поділившись враженнями від цьогорічного Хіт Конвеєру телеканалу української музики М2, Олексій Некрасов відзначив: «Початкові шанси у всіх 360 учасників Хіт Конвеєру однакові і складають 1/360, в таких умовах переможцем дійсно стає найкращий і найталановитіший! Тому було надзвичайно приємно привітати мою землячку, Вікторію Ільчишену із заслуженою перемогою і радіти такому факту, що таку талановиту та креативну особистість та чарівну дівчину, представницю Вінниччини тепер будуть знати і поважати ще більше шанувальників української пісні у всьому світі». Тепер будемо із нетерпінням слідкувати за подальшими творчими злетами проекту ILCHY та реалізацією Головного призу від Хіт Конвеєру - «розкрутки на мільйон», тобто нових відеокліпів, проявлень на ефірах та ротацій на радіостанціях. Вітаємо чарівну представницю Поділля Вікторію Ільчишену (проект ILCHY) із заслуженою перемогою на Хіт Конвеєрі від телеканалу М2!