IPC Nekrasov activities

Олексій Некрасов привітав із перемогою Міс миру

Директор продюсерського центру "Nekrasov" Олексій Некрасов привітав із визначною перемогою чарівну вінничанку Богдану Плотицю. 

Зовсім нещодавно на конкурсі краси World Miss University 2018 у Сеулі, в якому брали участь 58 студенток із різних країн світу, саме студентка Вінницького медичного університету Богдана Плотиця виборола почесне звання «Міс миру» та увійшла в п'ятірку кращих. 

А 26 грудня у Вінницькій "Галереї XXI", за ініціативи громадської організації «Кращий художник/The best artist» та особистого сприяння Народного художника України Володимира Козюка, красуню вітали друзі, знайомі, відомі у місті та області особи. Журналісти підготували численні питання про ті зусилля, які Богдані довелось докласти для гідної участі в конкурсі у Кореї, особливості цієї країни та самого конкурсу World Miss University.

Серед гостей заходу - заступник голови Вінницької облдержадміністрації Олександр Крученюк, засновниця модельного агентства «Grace» Катерина Просянникова, відома модель Марина Слободяник, боксер-професіонал Сергій Богачук та ін.

Директор департаменту культури Вінницької міської ради Максим Філанчук передав вінницькій переможниці вітання та квіти від міського голови Вінниці Сергія Моргунова.

А директор продюсерського центру "Nekrasov" Олексій Некрасов висловив своє захоплення переможним результатом Богдани.

- Вітаю з перемогою. Впевнений, що ти відчуваєш, твій успіх – це спільна радість усієї Вінниці, всієї країни, - сказав він.

Олексій Некрасов також побажав красуні нових і нових досягнень в кожній справі, якою займається Богдана.

А їх у активі чарівної вінничанки чимало - вона випускниця модельного агентства Grace, переможниця «СтудМіс України 2018», кординаторка пленеру «Кращий художник/The best artist 2018». 

До речі, обличчям останнього проекту, за словами Володимира Козюка, вона тепер заслужено буде весь наступний рік! 

 

A photo