Life hacking for customers

Головні тренди, які будуть визначати розвиток івент-індустрії в 2019 році

Хіба не чудово отримати шанс зазирнути в майбутнє і точно дізнатися, що ж потрібно зробити, щоб організувати найуспішніший захід року?

Ні, ми в продюсерському центрі "Nekrasov» не володіємо екстрасенсорними здібностями, зате опитали безліч експертів і проаналізували гігабайти інформації, щоб зібрати для вас ці дані.

Отже, увага - головні тренди, які, на нашу думку, будуть впливати і формувати світову індустрію розважальних і ділових заходів у 2019 році!

1. Еволюція технологій

Розвиток технологій завжди впливав на івент-індустрію. Продовжить відчувати цей вплив галузь і в 2019 році. Починаючи з систем RFID (зчитування унікальних номерів та інформації, що дозволяє ідентифікувати будь-які об'єкти) до технології розпізнавання особи, розпізнавання голосу, чат-ботів і доповненої віртуальної реальності.
Всі ці технології вже зараз дозволяють організаторам заходів створювати унікальні інноваційні способи взаємодії з учасниками події, занурюючи їх у вир розваг і водночас отримуючи цінні статистичні дані.

2. Місце визначить форму

У фаворі в 2019 році будуть ті події та зустрічі, організатори яких зможуть запропонувати щось справді унікальне або видатне в якості місця проведення заходу. Не важливо, що ви шукаєте - ресторан для вечірки, зал для ділової конференції або концертний майданчик - це має бути не тільки фунціональним, але й досить незвичайним місцем, щоб привернути увагу гостей.
Останнім часом трендовим стало перетворення колишніх промислових територій в місце проведення масових культурних подій, що вдихає нове яскраве життя у здавалося б безнадійні об'єкти. І в цьому році кількість таких втілених в життя фантастичних ідей буде тільки рости.

3. Екологія рулить

Війна пластику, оголошена світовою громадськістю у 2018 році, набрала обертів. Продовжиться вона і в 2019 році, серйозно впливаючи на планування і організацію заходів.
Компанії та бренди, які справді зацікавлені в своєму позитивному іміджі, завжди готові до діалогу, якщо він безпосередньо стосується питання ефективних комунікацій і одночасного зниження негативних з точки зору екології проявів їх діяльності. Прощайте, пластикові коктейльні трубочки, паперові листи-запрошення і контейнери для збору сміття, що не враховують поділ на пластик, скло та органіку!

4. Персоналізація подій

Гості ваших заходів чекають, що їх візит буде персоналізований із урахуванням індивідуальних повноважень, інтересів і переваг. Персоналізовані можуть бути запрошення, розсилка по електронній пошті, реклама, інформація про подію, реєстрація, порядок денний заходу, вивіски та безліч інших речей.
Існує безліч способів персональної адаптації взаємодії з учасниками заходів в 2019 році. Завдяки сучасним інструментам збору даних організатори тепер мають достатньо інформації для налаштування такої персоналізації. Скористайтеся цим!

5. Цифрове охоплення

Включення в захід технології он-лайн трансляції - не нова концепція, але з кожним роком вона стає все більш доступною для організаторів. Передбачається, що в 2019 році та в подальшому потокова трансляція стане ще більш важливим компонентом будь-якого заходу. Вона дозволить ділитися подією з набагато ширшою аудиторією, ніж люди, які безпосередньо відвідають ваш захід.
Крім того, як і раніше багато уваги приділятиметься створенню таких яскравих івент-проявів, які гості вашого заходу вважатимуть гідними репостів у соціальних мережах. Креативність, потужна реклама та залучення лідерів думок стануть ключем до успіху в соцмережах в 2019 році.

6. Здоров'я і молодість

Ще один тренд останніх кількох років, який все більше проникає в світ івент-індуст - це прагнення до здоров'я і молодості. Організатори заходів усвідомлюють переваги створення просторів для обговорення і додаткових заходів, структурованих навколо цієї теми.
Вбудовуючи в ділові заходи зони для релаксації, масажу, або арт-терапії, ми даруємо гостям щасливі хвилини відпочинку. Іншими словами, дозволяємо озирнутися та замислитися про оптимізацію їх нових життєвих навичок. Очікується, що в 2019 році така тенденція вплетення оздоровчих процедур в заходи посилиться і дозволить ще більше підвищити ваш досвід в проведенні успішних конференцій, ділових зустрічей або коучингів.

A photo