IPC Nekrasov activities

«В десяточку!» - 10 запитань відомій людині від IPC Nekrasov. В.Кирницький

«В десяточку!» - 10 запитань відомій  людині від  IPC Nekrasov. В.Кирницький
 
Міжнародний продюсерський центр «Некрасов» презентує Вашій увазі серію розмов з цікавими та харизматичними людьми, трендсеттерами та експертами галузей, які вони представлять, під загальною назвою: «В десяточку!» - 10 запитань відомій людині від IPC Nekrasov».
 
Сьогоднішній гість – Віталій Анатолійович Кирницький - відома людина, яка займається підтримкою та розвитком малого і середнього бізнесу потягом багатьох років і просто творча людина.
 
Доброго дня, Віталіє Анатолійовичу! Дякуємо Вам за можливість поспілкуватись та виділений Вами для цього час у Вашому щільному графіку.
1. Декілька речень про себе - для наших читачів та клієнтів.

Багато років є Головою ВОГО «Регіональний центр підприємництва», Головою організаційного комітету Відкритого міжрегіонального конкурсу «Бізнес-еліта Поділля», до речі IPC Nekrasov неодноразово був переможцем та партнером конкурсу. А щодо творчої людини: член Асоціації діячів естрадного мистецтва України.
2. Як Ви оцінюєте для себе особисто минулий 2020 рік?
В минулому році, на мою думку, ми всі перейшли в нову реальність. На жаль ця реальність виявилась жорстокою і не такою комфортною, як та, в якій ми жили раніше. Однозначно рік був непростим, проте подарував нам усім ще багато досвіду і надій на зміни…
3. Які зміни внесли до Вашого звичайного ритму життя епідемія СOVID19?
Напевно як і у всіх змін відбулося багато. Я би окреслив це одним словом «переформатування». Тотальні зміни торкнулися багатьох сфер нашого життя від елементарних санітарно-гігієнічних до бізнесу, соціальних стандартів і т.п. Прикро тільки те, що зміни тривають і зараз….
4. Чи вважаєте Ви, що успішною можна вважати тільки таку людину, яка успішна не тільки професійно, але й соціально?
Я вважаю, що успішною може бути тільки розвинута особистість, а багатогранність внутрішнього світу людини просто передбачає прагнення до успіху як в професійному, так і в приватному житті.
5. Які будуть Ваші поради щодо збереження психологічної рівноваги як на роботі, так і в приватному житті.
Пригадується висловлювання Сократа, що не існує однакових камінців на морському узбережжі, тому і не існує однакових людей. Саме тому вважаю, що питання психологічної рівноваги потребує індивідуальних та фахових рекомендацій.
6. Які асоціації викликає у Вас термін «день народження»?
Раніше, як і в багатьох людей день народження був пов'язаний з асоціаціями чогось нового, невпізнаного, обов’язково приємних сюрпризів і т.п. Зараз день народження більше сприймається як рубіж, навіть «Рубікон», що спонукає до визначення особливостей своєї долі через призму набутого досвіду. Але в будь-якому випадку таке «калібрування» системи координат передбачає спілкування з друзями, рідними та близькими, і навіть до певних експериментів з форматами святкування.
7. Чи вважаєте, що таке свято, як день народження, потрібно організовувати особисто або за допомогою сторонніх осіб і організацій?
Питання непросте. Справа в тому, що організація свят, на мою думку, а особливо з таким високим рівнем приватності в більшій мірі залежить від майстерності та професіоналізму Організатора. Саме у тому випадку, коли Організатору вдасться відчути психоемоційний настрій клієнта, особливості його світогляду і ще врахувати багато ньюансів, відбудеться справжнє таїнство перетворення чергового річного свята на феєрверк емоцій і дуже гарний пласт спогадів на довгі роки. Звісно будь-яке свято, а тим більше і день народження можна організувати і самому. Проте конкурувати з досвідом і професіоналізмом компанії-Організатора буде досить складно і не завжди ефективно.
8. Як Ви святкували день народження в 2021 році?
В нинішньому році я вирішив звернутися щодо організації свого дня народження до зовнішнього розпорядника – міжнародного продюсерського центру «Некрасов». І радий Вам повідомити, що абсолютно не жалкую про прийняте рішення. Індивідуальний підхід Організатора, їх «занурення» в індивідуальний світ клієнта, увага до найдрібніших деталей і просто фірмовий стиль бездоганного Організатора під час підготовки святкування моєї події залишило справді незабутні враження як в мене, так і в моїх рідних та близьких.
9. Які враження Ви отримуєте, коли перебуваєте на бездоганно організованому святі?
Враження такі ж самі, як від святкування мого дня народження в цьому році!) Це той жарт який підкреслює, що спогади залишились на самому високому рівні. На бездоганно організованому святі відчувається легкість і безтурботність, час минає дуже швидко…
10. Ваш «фірмовий» рецепт від «вигорання» в бізнесі.
Робити «піт-стопи» в нашому буремному житті, знаходити можливість святкувати власні перемоги і перемоги родичів та друзів. Пам’ятати, що позитивні емоції, а що важливо - приємні спогади, у які вони перетворюються, це саме та енергія, що додає нашому життю потужного імпульсу і відчуття звичайного людського щастя.