IPC Nekrasov activities

Компанія МПЦ Некрасов починає ребрендінг

Усі ми живемо дуже стрімко, без страху переживаємо будь-які життєві пригоди, вирішуємо завдання долі… Темп нашого життя підвладний високій швидкості, але при цьому завжди залишається бажання бути в тренді - це вже ні в кого не викликає сумнівів…

Rebranding - Міжнародний Продюсерський Центр Некрасов │ 097 052 2222 │ Україна, Європа

А який життєвий цикл компаній, організацій, фірм, підприємств і т.п.? Чи є можливим надавати послуги на найвищому рівні і впроваджувати інновації якщо не змінюється ні організація, ні її працівники? Неможливо – відповімо ми.

Абсолютно усі клієнти Продюсерського Центру Некрасов, який очолює Олексій Некрасов, знають, що для усього нашого колективу дуже важливим є досягнення найвищих стандартів якості послуг, які надаються.

Великий досвід, інноваційний підхід і максимальні зусилля для досягнння результату — все це Ваш ПЦ Некрасов (PC Nekrasov)J.

Але наша компанія ставить перед собою усе нові та нові завдання, ми реалізуємо ще більш креативні проекти, а також значно розширюємо географію нашої співпраці та суттєво збільшуємо кількість наших клієнтів.

Саме тому, починаючи з літа цього року, у нас проходять процеси оновлення:

  • Продюсерський Центр Некрасов (PC Nekrasov) змінює назву на Міжнародний Продюсерський Центр Некрасов (IPC Nekrasov) – це відображення наших глобальних підходів щодо інтеграції в європейський та світовий event-ринок і реалізації проектів в різних країнах;
  • Для того, щоб бути ближче до клієнтів, ще більш якісніше реалізовувати їх побажання і завдання ми оновлюємо все, що пов’язано із зовнішніми комунікаціями: логотип, інтернет-портал та багато іншого. Слідкуйте за нашими змінами!
  • І найголовніше: ми бачимо в усіх цих процесах саме Вас, наших дорогих існуючих та майбутніх клієнтів, в якості головних експертів і саме Ваші оцінки будуть для нас показниками того, що ми розвиваємося у правильному напрямку.

 

Як я можу бути Вашим експертом запитаєте Ви? Про це ми більш детально розповімо для Вас в наших наступних новинах. Слідкуйте за нашими майбутніми публікаціями та до нових зустрічей!